fbpx

Ofte Stilte Spørsmål

Velkommen til siden Ofte stilte spørsmå.Her finner du svarene på de oftest stilte spørsmålene fra brukerne våre. Til venstre finner du en navigasjonsside som kan ta deg gjennom alle spørsmålene. Til høyre finner du de mest populære emnene som brukerne er mest nysjerrige på.

Generelt

Kampus BuyBack er en applikasjon designet for å gi studenter muligheten til å ha tilgang til rimelige pensumbøker, gjennom å oppmuntre til studenthandel.

Om du ønsker å selge noe: Last ned appen, lag en bruker, ta bilder av det du ønsker å selge, og fyll inn informasjon om den. Du vil bli inforomert med en gang noen har kjøpt varen du har lagt ut. Du vil også bli gitt instruksjoner for hvordan du fullfører transaksjonen. Du har syv dager på deg for å svare på kjøpsbekreftelsen.

Kampus BuyBack er mye mer enn bare en klassifisert innleggstavle; vi tilbyr online betalinger, god støtte og arbeid for å sikre kvaliteten på vår markedsplass.

Om du ønsker å kjøpe noe: Last ned appen, lag en bruker og begynn å søk. Når du finner eksempelvis en bok du er på utkikk etter, legg den i handlekurven og fullfør transaksjonen gjennom intrukser som blir gitt i appen.

Akkurat nå er vi kun tilgjengelige i Norge, men vi planlegger ekspansjon til resten av Europa, Nord-Amerika og Midt-Østen i nær fremtid.

Kampus BuyBack kan lastes ned på alle enheter som støtter Android eller iOS.

Kampus BuyBack kan lastes ned her, og vil snart bli gjort tilgjengelig i App Store og Google Play (Android)

Ja og nei.

Som kjøper:
Som kjøper, er det helt gratis å bruke applikasjonen. Alt du må betale er kostnaden for varen du er interessert i å kjøpe.

Som selger:
Som selger, blir du trukket 10 % av salgssummen, som går til serviceavgift. For eksempel, om du selger en bok for 100 kroner, vil vi trekke 10 kroner av salget, som gjør at du sitter igjen med 90 kroner.

Rundt halvparten av de nevnte servicegebyrene går til vår betalingsgateaway-leverandør, som er lokalisert i USA. Ved å bruke samme eksempel ovenfor, vil cirka 5 kroner bli sendt til betalingsgateawayen. Dette vil variere ut ifra daglige endringer i valutakursene.

Fordi de andre tjenestene er ikke som Kampus BuyBack. Til å begynne med er ikke Kampus BuyBack en klassefeltapplikasjon. Faktiske penger går gjennom plattformen, betalinger gjøres gjennom den, og man kan tjene penger direkte i appen; det er en markedsplass.

Plattformen er også spesifikk rettet mot studenter på universitetsnivå i Norge. Kampus BuyBack er den eneste mobile markedsplassen i Norge som tilbyr studenter muligheten til å få tilgang til skolerelaterte varer.

Nei. Kampus BuyBack fungerer kun på mobile enheter som støtter Android eller iOS-applikasjoner.

Etter hver transaksjon vil både selgeren og kjøperen få muligheten til å rangere hverandre.

Kjøperens rangering av selgeren blir bestemt etter følgene kriterier:

  • Var varen markedsført på en ærlig måte?
  • Møtte selgeren opp tidsnok?
  • Svarte selgeren på meldingene i tide?
  • Var selgeren profesjonell?
  • Vil du anbefale selgeren?

Selgerens rangering av kjøperen blir bestemt etter følgende kriterier:

  • Møtte kjøperen opp tidsnok?
  • Svare kjøperen på meldingene i tide?
  • Var kjøperen respektfull?
  • Vil du anbefale kjøperen?

Gjennom implementeringen av vår plattform, kan du og selgeren bli enige om tid og sted.

Del opplevelsen din med venner og familie, og lik oss på Facebook, Twitter og Google+. Hvis du har din egen nettside eller blogg, vil vi sette stor pris på hvis du deler din opplevelse med Kampus BuyBack.