fbpx

Ofte Stilte Spørsmål

Velkommen til siden Ofte stilte spørsmå.Her finner du svarene på de oftest stilte spørsmålene fra brukerne våre. Til venstre finner du en navigasjonsside som kan ta deg gjennom alle spørsmålene. Til høyre finner du de mest populære emnene som brukerne er mest nysjerrige på.

Sikkerhet

Tilkoblingssikkerhet

Sikkerhet er en av våre største bekymringer. Vår betalingsgateway-vert har kjøpt PCI-leverandør nivå 1-sertifisering. Dette er det strengeste nivået av sertifisering tilgjengelig i betalingsindustrien. All kommunikasjon og transaksjoner implementeres ved hjelp av TLS (SSL) tilkoblinger, disse blir kontrollert hele tiden. Vår tredjeparts gateway reviderer regelmessig de nevnte implementasjonene.

Kryptering

All kredittkortinformasjon, personopplysninger og eventuelle identifiserbare meta-informasjon relatert til brukerne er kryptert med AES-256 Cipher.

Vår betalingsgateway implementerer også PGP-kryptering for all kommunikasjon til og fra de respektive serverne og klientprotokollene.

Vår plattform er fullstendig kompatibel med alle PCI-datasikkerhetsstandarder og oppfyller kravene og sikkerhetsbegrensningene i selvbedømmelsesvraelisten (SAQ) og SAQ A. Ved å utføre all overføring av sensitive kortinnehaverdata innenfor en IFRAME som er betjent av vårt Betalingsgateway Provider-domenenavn som styres av dem.

Kampus BuyBack arbeider for å gi et trygt og pålitelig miljø for dine finansielle transaksjoner. Men å gi et slikt miljø er ikke så enkelt som å følge standard sikkerhetsprotokoller. Ingen systemer er 100% sikker; selv med topp moderne teknologi. De store databasebruddene på store selskaper som har blitt observert de siste årene, viser dette poenget altfor godt.

Det er fordi ingen systemer er 100% sikker at vi mener at sann sikkerhet er funnet i tiltakene som er tatt i etterkant av brudd. Hvor raskt oppdaget selskapet bruddet og forseglet det? Hvilke anstrengelser ble gjort for å kontakte og forklare situasjonen for de berørte brukerne? Hvilke retningslinjer ble vedtatt for å hindre lignende brudd i fremtiden? Disse spørsmålene og mange flere er viktige når du vurderer påliteligheten til et selskap.

Kampus BuyBack har som mål å tilby mer enn bare standarden - vi vil tilby brukerne løftet om at vi, selv i tilfelle brudd, vil gjøre vårt ytterste for å holde deg trygg.

Kampus BuyBack benytter seg av mange tiltak for å sikre et trygt og sikkert miljø:

Vi følger bransjens beste sikkerhetsrutiner for å holde informasjon og økonomi som går gjennom våre tjenester trygge.

Vår oppmuntring til personlig handel gjør det mulig for brukerne å sikre at de gjør et godt kjøp.

Vårt bruker-rangering-system gir innsikt i hva du bør forvente fra en potensiell kjøper eller selger.

Vi opprettholder vår markedsplass aktivt for å bevare vår kvalitetsstandard.

Våre supportagenter er alltid klare for å hjelpe deg med å løse eventuelle utfordringer du møter på.

Vårt transaksjonssystem, så vel som vår tredjeparts gateway, er designet for å minimere risikoen for svindel.

Nei - Kampus BuyBack lagrer ikke kredittkortinformasjon. Eventuelle kredittkortinformasjon er sikret av vår tredjeparts betalingsgateway.

Kampus BuyBack anbefaler at du følger følgende retningslinjer:

  • Alltid velge et befolket, offentlig område for en møtested når det er mulig.
  • Kontroller kjøperens eller selgerens profil før du bestemmer deg for å inngå en transaksjon med dem.
  • Gi aldri passordet ditt til noen! Kampus BuyBack vil aldri be om passordet ditt, og du må heller ikke gi det til en kjøper / selger under en transaksjon.
  • Hold personlig eller sensitiv informasjon for deg selv. Ikke ta med sensitiv informasjon innenfor et innlegg på Kampus BuyBack.

Ja! Uansett hvor sikkert et produkt kan være, vil en dårlig administrert brukerkonto alltid være i fare. Kampus BuyBack anbefaler at du bruker følgende tiltak:

  • Velg et unikt, sterkt passord for kontoen din. Du bør ikke bruke passordet noe annet sted.
  • Aldri oppgi passordet ditt til andre! Kampus BuyBack vil aldri be om passordet ditt, og du må heller ikke gi det til en kjøper / selger under en transaksjon.
  • Sørg for at e-posten din også er sikret med et sterkt passord. I tilfelle at e-postkontoen din er skadet, kan enhver konto knyttet til den bli stjålet!
  • Hold personlig eller sensitiv informasjon for deg selv. Ikke ta med sensitiv informasjon innenfor et innlegg på Kampus BuyBack.

Vi anbefaler at du benytter lignende tiltak på tvers av alle kontoene dine. Internett-sikkerhet er et alvorlig problem som aldri bør tas opp for sent.