fbpx

Blog

Så enkelt er det...

Reintroducing: Kampus BuyBack

April, 9th 2018


Hallo kjære medstudenter!


Vi håper at du nyter sommeren og er klar for semester snart om ikke så alt for lenge. Vi har bestemt oss for å fokusere på å perfeksjonere Kampus BuyBack opplevelsen. Så ikke tvil, vi er fortsatt her! Du kommer til å se mer av oss på sosiale medier og rundt omkring på din skole i tiden fremover.


Som et resultat av arbeidet, kommer Kampus BuyBack til å være en markedsplass for studenter. Her kan brukerne enkelt selge og kjøpe bøker, og får et mangfold av andre muligheter. Kampus BuyBack handler om å skape en plattform der studenter fra verdenover kan samles for å lære, dele og vokse i fellesskap. Dette er Kampus BuyBack opplevelsen!


Vi har en overraskelse i vente, men før vi kommer til det, vil vi vise deg åssen Kampus BuyBack kommer til å forenkle din skolehverdag.


Vi begynner med det grunnleggende:


Hva er Kampus BuyBack?

Kampus BuyBack er en digital markedsplass, tilgjengelig kun på mobil. Dette er til alles fordel. Hva er bedre enn å ha en butikk rett i lommen, som drar hvor enn du drar, og kan brukes når enn du vil?


Hvordan kan Kampus BuyBack gjøre din skole hverdag enklere?

På markedsplassen til Kampus BuyBack, så kan en student finne alt de trenger til campus livet. Fra bøker, til elektronikk, til møbler, og mye mer. Alt til en billig pris. I tillegg kan studenter bruke markedsplassen til å selge ting de ikke trenger lenger. La oss ta en titt på to senarioer:

Senario A Møtt førsteklassingen; Jonas. Jonas trenger bøker til hans første semester, men har dårlig råd. Nemlig fordi at han trenger ny sofa og stuebord til den nye student hybelen hans, men han greier ikke å finne noen som selger dette til en pris innenfor hans budsjett. Hva skal han gjøre?


Senario B Møtt tredjeklassingen; Astrid. Astrid er nesten ferdig med hennes grad og hun forbereder seg på å flytte til en ny by der hennes drømmejobb venter. Astrid planlegger å ta med det meste av hennes ting, men hun trenger hverken hennes gamle skolebøker eller PC. Hun vil gjerne selge disse tingene til andre studenter som kan dra nytte av dem, men hun kjenner ikke så mange, og har ikke tilstrekkelig med tid for å finne potensielle kjøpere. Hva skal hun gjøre?


Kampus BuyBack kan løse problemene til Jonas og Astrid effektivt og enkelt. Du kan både finne varer til en gunstig pris på vår markedsplass, og tjene penger på ting du ikke trenger lenger.


Hvordan er Kampus BuyBack annerledes fra andre apper som Shpock, Letgo, eller Finn?

Kampus BuyBack tilbyr mer; det er en mobil markedsplass som sikrer trygge transaksjoner for studenter. Gjennom vår student markedsplass, tilbyr vi online betalinger, et patentsøkt transaksjons system som hindrer svindel og tyveri, profesjonell teknisk support, og et miljø som virkelig tilfredsstiller alle studenters behov.


I tillegg, når Kampus BuyBack samarbeider med skoler og universiteter, får studentene fra de skolene en enda større fordel. En prosent andel av den månedlige profitten fra disse salgene går til skolene, som bidrar til et bedre nivå av pedagogisk støtte.


Er Kampus BuyBack gratis?

Ja og nei. For kjøpere, er Kampus BuyBack helt gratis. Alt du trenger for å gjennomføre et kjøp er bankkortet ditt. Siden servicen vi tilbyr koster oss, har vi funnet det nødvendig å belaste en liten serviceavgift til selgerne når de bestemmer seg for å bruke markedsplassen.


Hvorfor er ikke Kampus BuyBack gratis for alle?

Vi ønsker å kunne tilby denne servicen til så mange av våre medstudenter som mulig, men det hadde vært vanskelig å tilby høykvalitets service uten finansiell støtte til å gjennomføre det. Derimot, så garanterer vi at våre brukere vil alltid finne det de letter etter på vår markedsplass, enten om det er å spare penger på kjøp, eller å tjene penger ved salg.


Er Kampus BuyBack sikker?

Kampus BuyBack er ekstremt sikker! Vi lagrer ingen av brukernes personligdata på våre servere. Denne informasjonen er lagret på serverne til Stripe. Stripe er en betalingsportal som vi, sammen med andre selskaper som Uber, bruker for å behandle transaksjoner. Dersom du lurer på om det er trygt å bruke vår markedsplass; så er svaret JA!


Nå som du kan det grunnleggende, så finnes det en liten gave til deg på neste siden.


That's all for now.  See you next time!


The Kampus BuyBack Team


Have any questions or suggestions? Contact us at Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.